Hasslöfestivalen

Nu har jag även lite sommarlov från bloggen. Kommer inte vara lika aktiv under semestern. Men kommer skriva lite då och då.
 
I torsdags stod gräsklippning på schemat. Helt sjukt vad gräset växer nu. Brukar klippa en gång i veckan men nu behöver man klippa oftare. 
 
Blev även lite sol och bad innan det var dags för mig att jobba lite, denna gången en fransförlängning och en fransfärgning för bättre resultat. 
 
Se så fint det blir med fransförlängning. 
Dessa fransar är 11 mm långa men det går även av väljs 8 och 9 mm.
 
I fredags var det lite svalare ute så vi kunde gå vår vanliga runda med hundarna. Sen åkte vi in till stan för att ge Michaela och Kevins katter mat och lite kel. Vi gjorde även ett stopp på Nya skafferiet och köpte lite godsaker. Det blev även mat- och presentköp.
 
På kvällen hade vi bjudit in våra fantastiska grannar Monica och Lennart på middag och det blev en mycket trevlig kväll med kortspel. 
 
Idag lördag har vi fullt upp. Hundarna ska få vara med Monica och Lennart när vi är iväg idag. Vi ska börja med att åka in till stan och ge katterna lite mat och kel. Sen är det födelsedagskalas hos Marcus som fyllde år igår. Efter det bär det av till Hasslö. Där festivalen just nu pågår. Vi hade egentligen inte tänkt gå, känner mig lite färdig med festivaler. Men Thomas var med i en tävling på hans jobb och vann två biljetter till lördagen. Så då kände vi att vi ville gå. Mest för att träffa gamla vänner vi umgåtts en del med. Så vi har blivit bjudna hem till dom på mat kl 15. Så eftermiddagen och kvällen kommer vi spendera på Hasslö och sen ta bussen hem i natt. 
 
Väderprognosen för kvällen ser inget vidare ut. Ett stort regnväder drar in över Blekinge från Polen. Så tror inte ens att Hasslö kommer undan regnet denna gången. Men vi hoppas på det bästa naturligtvis. 
 
Hoppas ni har en härlig sommar och kanske vi ses på Hasslöfestivalen. 
Hörs snart igen. 
Kram V

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0